News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

victimless crime

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=20&nav_category=16&nav_id=1029320

Lažnim nalogom podigao iz banke milion dinara

Policija je uhapsila D. J. (23) iz Paraćina zbog sumnje da je podmetnuo falsifikovane naloge za prenos 1,1 milion dinara na svoj račun.
Izvor: Beta četvrtak, 20.08.2015. | 16:32

Osim toga, protiv bankarskog službenika iz Leskovca podneta je krivična prijava za nesavestan rad u službi.

D. J. se tereti da je juna, kao vlasnik preduzeća iz Paraćina, priložio dva naloga za prenos novca, na osnovu kojih je odgovorno lice banke, bez prethodnih provera, izvršio prenos 1.142.000 dinara na račun tog preduzeća.

Sumnja se da je preneta sredstva D. J. podigao sa računa preduzeća, čime je sebi pribavio protivpravnu korist.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Svasta. Pa preduzece je zrtva tu.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

U stvari, vest sama (baska uzasan srpski) je nedostatna za pravilnu analizu onoga sto se tu mozda ili ne desilo.

Srbija.

Toza

Quote from: Ivan_D on August 20, 2015, 02:45:17 PM
protiv bankarskog službenika iz Leskovca podneta je krivična prijava za nesavestan rad u službi.

Služba je služba, a družba je družba  :mrgreen:
Mora da je reč o Komercijalnoj banci, mada su i druge manje-više službine.

Hate mail

"Najveća domaća banka u roku od tri godine mora da promeni vlasnika. Najbolje da je preuzme velika svetska banka"

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:522966-Evropa-bira-kupca-Komercijalnoj-banci

Najbolje da rukovodstvo svima nadje posao, podeli pare i da krenemo u zivot!  :mrgreen:

Ivan_D

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=20&nav_category=78&nav_id=1029391

Nemate pojma kakva je histerija ovde oko par desetina izbeglica sto treba da prime; koliko mrznje, netrpeljivosti, neobjektivnosti...  Ljudi javno izjavljuju kako im je drago sto je potonuo onaj broj i 700 izbeglica poginulo, strasno nesto.

To naravno on a low level. Na drugu stranu nije mi jasno zasto je Evropa poslednjih nekoliko decenija prihvatila desetine miliona indijanaca koju istu mrze. Gross negligence ili nesto drugo?

Hate mail

Toza

Quote from: Ivan_D on August 20, 2015, 07:27:21 PM
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=20&nav_category=78&nav_id=1029391

Nemate pojma kakva je histerija ovde oko par desetina izbeglica sto treba da prime; koliko mrznje, netrpeljivosti, neobjektivnosti...  Ljudi javno izjavljuju kako im je drago sto je potonuo onaj broj i 700 izbeglica poginulo, strasno nesto.

To naravno on a low level. Na drugu stranu nije mi jasno zasto je Evropa poslednjih nekoliko decenija prihvatila desetine miliona indijanaca koju istu mrze. Gross negligence ili nesto drugo?
:shock:

Ivan_D

Nisi bio dugo ovde Slawene, pa nisi up-to-date sa lokalnom terminologijom. "Indijanac" je Dusanova kovanica i odnosi se na coveka poreklom iz inferiorne kulture.

Toza

Али добар тај Словак:

"...rekao je da je shvatio da je preterao kada je video da mu se samo prvog dana javilo dvadeset interesenata..."

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Toza

Quote from: Ivan_D on August 20, 2015, 07:34:07 PM
Nisi bio dugo ovde Slawene, pa nisi up-to-date sa lokalnom terminologijom. "Indijanac" je Dusanova kovanica i odnosi se na coveka poreklom iz inferiorne kulture.

А скована је од...?

Ivan_D

Cipras podneo ostavku

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=20&nav_category=78&nav_id=1029399

Najbolje sto su se Srbi lozili pisuci "Oxi" :D
(Punisher, 20. avgust 2015 21:00)

# Link komentara
Preporučujem (+39)
Ne preporučujem (0)

:mrgreen:

Toza

Исти наш Слоба.

Toza

Бтвв а визави оног случаја из банку у Лесковац (или Параћин? Можда се ови нашли у Београд?), млого ми симпатично што у земљи у којој по дефиницији лоше законе спроводе глупи и покварени људи нпр. један шалтерски службеник може да буде оптужен за несавестан рад у служби, или лекар за примање мита, да не помињем оне покварењаке који су злоупотребили оно што се до Мишковићевог хапшења звало службени положај, а онда му променило назив на положај овлашћеног лица у правном лицу чији су 100% власници.
Срећна Нова 1955!

Hate mail

Pare krenule iz Leskovac u 8, letele sat vreme, stigle do Beograda u 6, kruzile do 9, okrenule se za Paracin i legle na racun od preduzece u 8 da bi ih ovaj preduzetnik (23) podig'o u 7?

Ivan_D

Kad vec pomenuh Dusana, jedna od omiljenih (a bilo ih je mnogo) epizoda sa njim je bila: pre dobrih 17-18 godina sedimo mi u autu na Osdorpu ispred njegove zgrade. U to doba je tamo bio jedini stranac (sad je jedini belac u zgradi) i izlazi komsinica u gornjem delu pidzame i gacicama da baci djubre. Jedno 38-40 godina ali vise nego dobrodrzeca. I pitam ja Duksija da li bi hteo da jednu noc provede sa komsinicom ali posle da 6 meseci nema seks sa svojom zenom.

Dusan: da, svakako
ja: stvarno?
Dusan: naravno
ja: a sta bi rekao Snezani?

A Duksi ce na to: samo ti sredi sa gospodjom, a prepusti meni Snezanu    :mrgreen: xjap

Hate mail

Ovo je vec bilo.

Ti i tvoje proporcije i what-ifs stalno.

It's a form of OCD.

Toza

Ivane, sad si me izgubio.
Duksi je onaj kome si namestio/platio sex sa trandžom, right?

Ako kažeš da je "indijanci" njegova kovanica (mada, koliko ja znam, tako govori samo ološ iz bloka 70) i da je to lokalna terminologija, zaključujem da je Dušan među nama?

Shit!

Pijanista

Quote from: Hate mail on August 20, 2015, 09:16:29 PM
Indijanstvo:

http://www.timetobreak.com/1599911/22-disgusting-things-people-actually-do-on-planes/14/

Ja sam video coveka koji se izuo, skinuo carape i metuo nozurde na naslon sedista napred. Gospodin malo tamnijeg tena, mechanske (kao iz: Meka) face i bas sam se pitao odakle je. I u jednom momentu on izvadi svedski pasos.

Hate mail

Ik vind mooi dat het kan.

Pijanista

Neuken ongezouten brood  :evil:

Hate mail

Quote from: Ivan_D on August 20, 2015, 02:45:17 PM
protiv bankarskog službenika iz Leskovca podneta je krivična prijava za nesavestan rad u službi.

Devijacije u Sluzbi...

Ivan_D

QuoteAko kažeš da je "indijanci" njegova kovanica (mada, koliko ja znam, tako govori samo ološ iz bloka 70) i da je to lokalna terminologija, zaključujem da je Dušan među nama?

Ja mislio da ne znas sta bi moglo da znaci to "indijanci" i izlomih se ovde ne bih li ti objasnio, a ispostavi se da ti sve vreme znas. Not cool.
Btw, mi ne kazemo "ološ iz bloka 70" jer je to pleonazam.

Ja, inace, nikad nisam cuo da neko koristi "indijanci" u tom kontekstu dok nisam upoznao Dusana, a on je sa Dorcola, tako da ne znam, ne znam.

Dusan je, fyi, skovao i onu, oh how very handy, krilaticu "e jesu prokleti stari ljudi" koja se takodje rasprostranila na ovom forumu.

Ivan_D

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=20&nav_category=16&nav_id=1029136

BG: Policajci opljačkali izbeglice, uzeli 2.000 €

Beogradski policajac uhapšen je zbog sumnje da je izvršio razbojništvo nad migrantima iz Sirije, dok se za još jednim policijskim službenikom traga.
To je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Uhapšen je policajac M. K. (24) zbog sumnje da je 18. avgusta prišao migrantima i od dvojice uzeo ukupno 2.050 evra.

"Prišao je oštećenima i, pokazavši službenu legitimaciju i pištolj koji je držao ispod jakne, zahtevao je od njih da sve predmete izvade iz džepova, a zatim je od prvog oštećenog oduzeo 1.400 evra, a od drugog 650 evra, kao i lična dokumenta", navodi se u saopštenju MUP-a.

Dodaje se da policija radi na identifikaciji drugog osumnjičenog policijskog službenika, dok će M. K. biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu.

Kakav narod, takva drzava. Kakva drzava, takva i policija
(Radovan 3, 20. avgust 2015 19:41)

--------------------------------------------------
dobri ovi imigranti, imaju fino para kod sebe, masala.
a ja kada sam bezao iz krajine ima traktor i par licni stvari, i nas petero 50 nemacki maraka, ovi prosli pola kontinenta i njih dvojica imaju 2000 evra.
nemam vise sta dodati kolike su to zapravo izbeglice.
(dadobl, 20. avgust 2015 16:22)

Ali vidim u medjuvremenu si nabavio smartfon? Odakle ti? Da nisi mozda prodao traktor?
(Zasto sirotinja hoce da svi budu sirotinja?, 20. avgust 2015 17:52)

--------------------------------------------

E sada zamislite sta bi ovakvi radili u ratu! Nema sanse da ga kontrolisete.
(Mirko, 20. avgust 2015 14:14)

--------------------------------------------
to se i meni desilo ali u bratskoj rusiji
(dejan slo, 20. avgust 2015 12:00)

Nekoliko puta...
(D61, 20. avgust 2015 13:17)

Hate mail

Mlad organizam al' prihodi niski, Nagib je sanj'o o kamari para...

Pijanista

hehe, upravo sam se vrnuo iz CG, video sam Ramba u jednom restoranu, izgleda kao pravi, sa televizije.

Ivan_D

Ah, sad razumem. Ja mesam Ramba sa Dinom Dvornikom, zato nisam znao da je umro, nisi ti kriv Pijanista.

Hate mail

Hate mail

Ivan_D

"je li" se pise odvojeno.

Hate mail

Yes. And your point is?

Ivan_D

Da se i je l'  pise odvojeno. Office rat jongen

Hate mail

Pa vidi...

"Je li" se pise odvojeno a kada se ne pise odvojeno pise se "Jel'".

Nadam se da sam ti pomogao, Ivan_Dijanac boy.

Ivan_D

nope. " je l' " se pise.

matador

Hate mail

Quote from: Ivan_DDusan je, fyi, skovao i onu, oh how very handy, krilaticu "e jesu prokleti stari ljudi" koja se takodje rasprostranila na ovom forumu.

Da, stvarno: srpski jezik je tako snazno hrupio na ovaj forum...

Toza

Quote from: matador

url=http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/jel-ili-je-l]http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/jel-ili-je-l[/url]

Ovo mora da je Klajn honorarisao.
Zato se i zovu ne-do-um-ice.

Nego bre Ivane, izgleda da je taj tvoj Dušan autor najmanje polovine idioma koje je koristila moja pokojna komšinica Vida Radonjić (udovica predratnog žandarmerijskog narednika Radovana).

Da nije na brzinu skovao i neki?

Ivan_D

Nego Hate, napravi neke slike tokom Go Topless Day, pa postiraj.

Pogledao sam gomilu slike i nasao samo jednu devojku sa lepim grudima, ovu u narandzastom:

Inace, na b92 naslavo "zene paradiraju u toplesu"

SMRT nepismenoj (tzv novinarskoj) stoci!!!

Hate mail

Ama smrt i njinoj publici.

Hate mail

Quote from: Ivan_Dovu u narandzastom

Blagosh njene naje...

Daisy

Quote from: Ivan_D on August 22, 2015, 12:24:46 PM

Pogledao sam gomilu slike i nasao samo jednu devojku sa lepim grudima, ovu u narandzastom:

:lol:

dobro je da si naglasio na koju devojku si mislio... teško bi pogodili samo gledajući sliku...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Ma ima puno slika sa njom, nisam bio siguran koju sam okacio

Lici na Olesu dosta.

Ivan_D

http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/124890-Patrijarh-Vulin---mrtva-trka.html

Mi koljemo kad se mora, ali oni još i više

Srbi su ipak najgluplji i najgori.

Mirabella

O'ladi.  Umreces mlad od tog hejta.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

A ti nemoj mnogo da srbujes jer ces me opet oterati odavde, pa ce te ostali mrzeti.

Hate mail