News: SMF - Just Installed!

Author Topic: Vic(evi)  (Read 350556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline baggio

 • 7k
 • Posts: 2596
Re: Vic(evi)
« Reply #450 on: March 07, 2011, 08:43:58 PM »


A young Arab asks his father, "What is that weird hat you are wearing?"
 
The father said, "Why, it's a 'chechia' because in the desert it protects our heads from the sun."
 
"And what is this type of clothing that you are wearing?" asked the young man.
 
"It's a 'djbellah' because in the desert it is very hot and it protects the body." said the father.
 
The son asked, "And what about those ugly shoes on your feet?
 
His father replied, "These are 'babouches", which keep us from burning our feet in the desert."
 
"Tell me," added the boy.
 
"Yes, my son?"
 
"Why are you living in Vancouver BC  and still wearing all this shit?"
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #451 on: March 07, 2011, 08:49:40 PM »
Babouche = papuce?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Vic(evi)
« Reply #452 on: March 07, 2011, 09:08:15 PM »
 :mrgreen: za vic i  :mrgreen: za Hejticev komentar.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline MalaKoala

 • 7k
 • Posts: 1897
 • Flexibility is essential for mind stability
Re: Vic(evi)
« Reply #453 on: March 07, 2011, 09:11:47 PM »
While playing in the backyard, Little Johnny kills a honeybee. His father sees him killing the honeybee and angrily says, "No honey for you for one month!"
Later that afternoon, Johnny's dad catches him tearing the wings off a butterfly. "That's it! No butter for you for one month!" says his dad.
Later that evening as Johnny's mother cooks dinner, a cockroach run across the kitchen floor. She jumps and stomps on it, and then looks up to find Little Johnny and her husband watching her.
Little Johnny looks at his father and says, "Are you going to tell her, Dad, or do you want me to?"

Offline AFord

 • 7k
 • Posts: 1310
Re: Vic(evi)
« Reply #454 on: March 07, 2011, 09:52:34 PM »
Dio monodrame Antona Drahta, "Ðe ti je Pita"

 

 Pitaš kako sam dop'o zatvora u Amer'ci, jarane. Prijavila me u mene žena i djeca. Vjerov'o il' ne. To ti je bilo nekako... 'vako.

Zovu mene jedan dan iz škole, kažu, mali ti dobio sindrom. Od koga, reko', pizda im materina ona drogeraška, mora da su donosili inekcije u školu. Šta je fasov'o ? ADHD, kažu. Noge mi se odsjekle. Hoće l' preživjet', kukam ja po školi, đe je da ga vidim, na šta l' mi dijete liči? 

Konačno ga dovedoše, njih petero, direktor'ca, garava k'o odžak, pa još neka debela rospija, valjda medecinska sestra, pa pol'cajac, pa vatrogasac, i još neki mali iz starijeg raz'da, neki naš iz Zen'ce, da mi prevodi, da bolje razumim, ko biva ja ne znam dobro engleski. Vidim ja mali mi zdrav i čitav, nije se osuo, ma k'o normalan. On ti, kaže debela, ima ADHD. Ma, šta vam je to, skoči' ja, govor'te više, ako Boga znate! To ti je, kaže ona garava, Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Okrenem se ja onom malom iz Zen'ce, šta, reko, ova kaca Boga ti laprda, čime se zarazio? Ma, veli, nije to zarazna bolest nego je Ekrem nemiran u školi,  jurca po hodnicima, skače po klupama, zajebava svakog, hoće se i pomarisat'. Laknu mi nama'. Molim te, prevedi im da ništa ne brinu, izliječiću ga ja čim stignemo kući. Nećeš ga ti liječit', skoči ona debela, imala je brat bratu dvesto oka samo u guzicama, i još toliko u dva stomaka ispod stomaka. Imamo mi ovde lijekove, kaže, terapije, psiologe, sociologe, mi ćemo njega sredit'. Ništa vi ne brin'te, draga gospođo, znam ja, reko', jednu pravo dobru terapiju iz Bosne, naučio sam je od rahmetli babe, on od njegovog babe, i sve tako. Ooo, intrsting, kaze direktor'ca, ta terapija je kod vas u Bosni neka tradicija, s koljena na koljeno? Nije, reko', kod nas je to s bubrega na bubreg.

Ma nisu prošle ni tri hefte zove onaj mali iz Zen'ce. Šta je, reko',  sad? Kakav je sad belaj? Sad je, kaže, u pitanju OTIZAM. Ma, kad se i u to uključilo pašče jedno?! A priprijetio sam mu da se mani politike i tih gluposti, komunizma, budizma, patriotizma, otizma, svega. Ko ga je na to nagovorio? Mora da je onaj Ćamilov taksirat Faruk. Nije to to, kaže, to ti je opasna bolest, bleji u prazno, gubi se, ne prati nastavu, potpuno odsutan i tako. A to je to, reko'. Opasna bolest, veliš. E ovog puta ću ga ja izliječit' za sva vremena i to od svih bolesti!

Tako ti je to u Amer'ci, moj jarane, sve je bolest. Ako ne hodaš kako oni misle da treba, ako ne pričaš,  ne slušaš, ne spavaš, ne jedeš, svemu odma' daju ime, pa skraćen'cu i... nema ti više spasa. Od ljekara do ljekara, ne možeš ih se više nikad kutarisat'. Svaki dan u ap'teku k'o u menzu i uzimaš lijekove za sve moguće skraćen'ce - ADHD, MRSA, AIDS, AVNOJ, SUBNOR, KFOR, ma ima ih mali milion.   

Iš'o ja na neke preglede i poslije zove taj famili hećim da hitno dođem kod njega. Moraš, kaže, odmah početi piti lijekove za ho'sterol. Što, bolan ? Ho'sterol ti je, kaže, 215. Pa, reko', i prošle godine mi je bio 215 pa si rek'o da mi je u granicama normale. E, kaže, to je bilo prošle godine. Sada su stručnjaci pronašli da je normala 200 a ne više 220, pa je tvoja situvacija sada kritična, hitno moraš početi pit' lijekove. Jeb'o mater te si ti normalan, reko'. Prije šes' mjeseci si mi sa istim nalazom rek'o da sam zdrav k'o dren, a sad ka'eš da sam u kritičnom  stanju! Pa, ko je ovde lud, čovječe, ti ili ja! Stručnjaci su, kažeš, tako odlučili. Ma jebem ja i tebe i te tvoje stručnjake, mijenjate to svakih šes' mjeseci samo da bi ap'teke zgrnule pare, a i vi s njima. Neću ih pit' pa makar crk'o nama'. Nosi ih materi!

Mafija je to, jarane. U mene se žena bila u to ufurala, pila svaki dan po 28 lijekova. Samo vidiš po cijeli dan trza glavom nazad. Pa je poslije neko nagovori na onu makrobiot'ku. Ja, tog belaja.  Počela da donosi neku travu u kuću, neku crnu rižu, oči joj se vako ukosile, neke smrdljive supe, istopila se, nemaš je zašto ufatit'. Navalila na mene svaki dan, pusti tu, kaže, kafu i cigaru, što će ti rakija, nije to zdravo. Meso, hljeb, baklave, tufahije, sve to treba izbacit'. Slušam je i ne mogu da vjerujem svojim ušima. Čuj, izbacit' baklave i tufahije, pa čime ću se, reko',  zasladit' poslije ručka? Treba, veli, da jedeš voće.

Voće? Ma, đe ti je to, reko'. Šljive brezukusne izgledaju k'o jab'ke, jab'ke k'o bundeve, kruške mirišu na banane, jagode imaju ukus trešanja, sve se izmiješalo, sve raste u svako doba godine, dana I noći, ma koje crno voće, nek' ti ga jede babo. 

Vrnem se ja jedan dan iz fabrike gladan k'o vuk a na astalu u tanjiru nešto crno, tanko, ubuđano, uščulo se, Bože ubrani.

- Ðe ti je pita, reko' ?
- Ručak je na stolu, kaže. I pokazuje na ono.
- Šta ti je, reko, to ?
- To su, kaže, alge.
- Kakve alge?
- Japanske.
- Odakle ti to, reko'.
- Iz mora.
- Šta ima za jest'?
- Pa to, kaže.
- Šta to?
- Alge. One su vrlo zdrave.
- Pa ako su tako zdrave zašto nisi nikad vidila Japanca većeg od metar i po?  Moj Ekrem im može svima pitu s glave jest'.
- Al' su zdravi.
- Čuli ti šta te ja upita'? Ðe ti je pita?
- Šta će ti , kaže, pita, od nje se deblja. Pita se, kaže, neće više jest' u ovoj kući. Sir nije dobar za ho'sterol, meso se ne probavi ni za heftu, vruće tijesto....nije više stigla reći ni je'ne, dofatio sam je za grlo i poč'o mastrafit'. Utrča mali onekle kad je čuo da ona zapomaže pa dofatih i njega, pa sve o jednom trošku. Oderem ih oboje od batina, onako po pe-esu, k'o što je rahmetli babo mlatio. Ruke su me zabolile.

Al' da vidiš sutra belaja. Vratio se ja s posla kad pred kućom čeka marica. Izađoše njih dvoj'ca, zabicili ko dva vola, opasali pendreke i pištolje oko sebe, jedan sav pjegav, žut i deb'o, a drugi isto deb'o al' crn k'o đavo.

- Jeste l' vi, kaže onaj žućo, mister Kazim Klika?
- Nismo, reko'.
- Kako , kaže, niste. Daj dokumente.
Dam mu ja vozačku
- Kako , kaže, nisi kad ovde piše Kazim Klika.
- Ne piše tu, reko', Kazim Klika, ti ne znaš čitat'.
- Nego šta piše?
- Pise Ćazim Klica.
- Pa, jestel' to vi , kaže?
- Jesmo. Izvol'te, šta treba?
- Jesi l' ti ovom malom otac? I pokazuje ne Ekrema.
- U mene žena  kaže da jesam. Šta je ugursuz sad uradio? Razbiću ga!
- Nije, kaže, ništa uradio, nego otkud njemu masnice po cijelom tijelu?
- A tooo, bi mi lakše, sve je u redu, reko', te šljive sam mu ja napravio. Baš sam ga juče dobro izudar'o.
- Znači priznaješ da si ga tuk'o, uskoči onaj garavi.
- Čuj, tuk'o, ma odr'o od batina.
Nih se dvoj'ca zgledaše pa kaže onaj žuti, odma' ćete poći s nama.
Ðe, reko? Kod sudije, kaže, pa u zatvor. Optuženi ste da ste tukli dijete. Ma, šta je vama, jeste l' vi normalni, nisam ja tuk'o ničije dijete, samo sam izmastrafio mog Ekrema. Ko meni može zabraniti da bijem vlastito dijete kad god 'oću ? Bijem ga redovno, bije ga u mene žena, bije ga u mene amidža, dajdža, bijo ga je i Abaz, nastavnik matemat'ke, Zuko, nastavnik muzičkog, nena Fatima, rahmetli dedo

Huso, nema ko nije, i sad ti meni ka'eš da ga ja nemam pravo bit'! Pa ko će ga onda mlatit'?

- Ne treba niko da ga bije, kaže odžačar, s djecom treba razgovarat', lijepo im sve objašnjavat', biti s njima k'o drug. Ovo je Amer'ka, demokrat'ja, svako ima pravo da kaže i radi sta 'oće, i niko nema pravo da ga zato bije.

- Ma, sit sam ja te vaše demokrat'je, zato vam i jes' sve bankotiralo i cijeli ste dunjaluk pokrali i o jadu zabavili. Da se znao domaćin i ko koga treba da bije ne bi danas cijeli svijet bio na belaju.

- A dobili smo takođe i prijavu da ste silovali kamilu.

Ja se šokir'o!

- Kak'u ba  kamilu, ko je silov'o kamilu, jes' ti ba normalan čo'eče?
- Vašu suprugu.
- Ma, misliš Ćamilu, jebem te nepismena. Ko kaže da sam je silov'o?

Kako mo'š silovat' vlastitu ženu? Kakvi ste vi hajvani, čo'eče Boži!

- Ona kaže da si je silov'o prošle sedmice.
- Ko je ba silov'o ? Ma, sama tražila!
- Jes'  prva dva puta. A treći put joj, kaže, nije više bilo do tog'.

Ja se obeznanio. Umalo me nije šlag trefio. Šta da ti više pričam.


Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #455 on: March 09, 2011, 08:33:36 PM »

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #456 on: March 19, 2011, 01:33:33 AM »
 xrofl "turaj kukuruz u vrecu"

STAR MOBILNI

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #457 on: March 23, 2011, 08:39:37 PM »
Crnogorski policajac upecao soma kapitalca:

Crnogorska Policija na pecanju

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #458 on: March 23, 2011, 10:07:06 PM »
Srbi, svi i svuda. Sto pecaju u uniformama? Jesu to na duznosti? Ako pecaju i ako su na duznosti, sto slika(va)ju? Sto na internet mecu?

'Bem ti ludake...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline slawen

 • 7k
 • Posts: 5281
 • Ja se nechavam vykourit
Re: Vic(evi)
« Reply #459 on: March 23, 2011, 10:12:44 PM »
Ма ово је... побеђујемо... и с овим сви добијају!

"'Ајде, Перо, тебе је до зајебанције, пушти ме човјече..."
 xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #460 on: March 23, 2011, 10:29:09 PM »
Da, da, to je to.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #461 on: March 23, 2011, 10:31:41 PM »
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline tempo

 • 7k
 • Posts: 3512
Re: Vic(evi)
« Reply #462 on: March 24, 2011, 12:10:05 AM »
 :mrgreen:


ima da pevam dok gi bijem
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #463 on: March 25, 2011, 07:13:21 PM »
Srbi, svi i svuda. Sto pecaju u uniformama? Jesu to na duznosti? Ako pecaju i ako su na duznosti, sto slika(va)ju? Sto na internet mecu?

'Bem ti ludake...
evo sta kazu deca ( na ovo sam slucajno naletela gledajuci onu inijevu pardiju na omladinku SlaDzu )
TV CENTAR: BESNE GLISTE: tema POLICAJCI

Ovaj mali je kriminalan, kaze : "dao sam policajcu zele bombonu pa me nije odveo u zatvor"  xrofl
a drugi
"uzmu pendrek i biju dok ne saznaju pravu istinu"  xfoht

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #464 on: March 25, 2011, 07:19:22 PM »
"Policajci znaci jure lopove"?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #465 on: March 25, 2011, 07:23:56 PM »
"Imaju neku olovku i neku sveskicu"

Offline slawen

 • 7k
 • Posts: 5281
 • Ja se nechavam vykourit
Re: Vic(evi)
« Reply #466 on: March 25, 2011, 08:33:36 PM »
"Полицајци хапсе људе који нису добри..."

Како су већ затровали ту децу.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Vic(evi)
« Reply #467 on: March 25, 2011, 08:41:33 PM »
xrofl "turaj kukuruz u vrecu"

STAR MOBILNI

Hahahaha, ja sam tek sad ovo videla!  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #468 on: March 25, 2011, 08:42:35 PM »
xrofl "turaj kukuruz u vrecu"

STAR MOBILNI

Hahahaha, ja sam tek sad ovo videla!  :mrgreen:
"Kude se denuste" xrofl

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #469 on: March 25, 2011, 08:45:50 PM »
a ovo ?
U2 - Ramo, Ramo, druže moj (mashup)

0:25  xrofl
 na 1:0 peva "sudba nam se smesila", a Obama osmeh od uva do uva  :D

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Vic(evi)
« Reply #470 on: March 25, 2011, 08:46:17 PM »
Sto ce Milos da se obraduje....  :!:

Imam kolegu Milosa kome uredno prosledjujem ovde budalastine sto ovde kacite (hvala!).  Za onu "recitatorku" nije mogao da veruje da je pravo.   :lol:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Vic(evi)
« Reply #471 on: March 25, 2011, 08:47:49 PM »
 :|
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #472 on: March 25, 2011, 08:50:42 PM »

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #473 on: March 25, 2011, 08:55:02 PM »

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #474 on: March 25, 2011, 08:56:11 PM »
Joj Pijanisto videla sam i taj nego mi je tesko palo  xrofl, to mi je fav. grupa ( Cold Play mislim)

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #475 on: March 25, 2011, 08:56:24 PM »

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #476 on: March 25, 2011, 09:11:51 PM »

Offline Tromotorac

 • 7k
 • Posts: 2856
 • a.k.a. GET, Gagarin
Re: Vic(evi)
« Reply #477 on: March 25, 2011, 09:45:34 PM »
The bums will always loose.

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #478 on: March 25, 2011, 10:15:57 PM »
Moderni ratovi su lots of fun.

Anyways...

Gadafijeva policija i armija su poubijale desetine mirnih, nenaoruzanih ljudi koji su se skupljali na trgovima libijskih gradova vicuci parole o slobodi, kraju diktature itd.

Takav repertoar (sloboda zbora i govora) vec su dugo u sferi univerzalnih prava i sloboda.

Gadafi, masovni ubica, ima pristalice. Sumanut svet koji mozda nema pojma da se taj zlocin desio. Ili zna ali ga bas briga. Ili mu je bas milo zbog toga. Ili najblaze receno mora da djipa glumeci radost.

I Milosevic je ubijao opoziciju; doduse po malo: kamion sa peskom ovde, krecana onde, metak tu, ledeni metak tamo. Vukovar dnevno, Srebrenica nedeljno, Urosevac ponekad. I Milosevic je imao pristalice. Taj masovni ubica. Pristalice koji bi rado, da ih se bas pitalo, poubijale srbijansku opoziciju en masse i koje su mu cesto djipale i klicale "Mi te volimo!". Coveku koji je inicirao najgori pokolj u Evropi posle 1945. i koji je jedva zaustavljen zakasnelom intervencijom civilizovanog dela sveta.

Imao je i Hitler, do poslednjeg dana, pa i posle smrti (a u tzv. Hrvatskoj sve do danas i imace ih ko zna dokle) - pristalice.

Which has no bearing whatsoever on what is the right thing to do.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #479 on: March 25, 2011, 10:18:19 PM »
 ledeni metak

Offline AFord

 • 7k
 • Posts: 1310
Re: Vic(evi)
« Reply #480 on: March 25, 2011, 11:00:33 PM »
kozni metak

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #481 on: March 25, 2011, 11:10:33 PM »
...i te su pristalice masovnog ubice i zlocinca Milosevica po njegovom odlasku sa scene najkulturnije, kao da se nikad nista nije dogodilo podvile rep, prestale da grakcu, po svoj prilici prestale da izlaze na nekoliko izbora koji su se od 2000. desili, obsetile se o vlastitom teskom polozaju i relativnoj bedi koja ih je zaskocila u najosetljivijem zivotnom dobu i uglavnom pomrle od starosti i/ili bolesti i iznemoglosti koje su ih nelinearno (zahvaljujuci upravo stresu devedesetih kojem su - komicno - minijaturno i sami doprineli) sustigle. Who cares about them. Oni malo prepredeniji, u snazi a i mentalno suficijentniji (mada ne neizbezno i manje moralno nakazni) usluge su prodali novoj nomenklaturi ili su, buduci materijalno obezbedjeni a red je reci i temeljno neizlustrirani, nastavili paralelnu egzistenciju u "ne te diram - ne me diraj" ili otvoreno antagonistickom stilu (i) u novom skupu/sklopu okolnosti.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5507
 • 144/233
Re: Vic(evi)
« Reply #482 on: March 26, 2011, 05:05:15 AM »
2 prijateljice:
1: muz me vara!
2: picka mu materina!
1: zato sam mu izbusila sve kondome!
2: picka ti materina!
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #483 on: March 29, 2011, 04:12:41 PM »

Offline slawen

 • 7k
 • Posts: 5281
 • Ja se nechavam vykourit
Re: Vic(evi)
« Reply #484 on: March 29, 2011, 04:20:50 PM »
Zakuni se... i to dve godine zaredom!
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline tempo

 • 7k
 • Posts: 3512
Re: Vic(evi)
« Reply #485 on: March 29, 2011, 09:27:04 PM »
prekinula rodzerovu seriju...
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #486 on: March 31, 2011, 10:08:54 PM »
jbt, pogledajte ove nazive ulica (Kotez, Austrougarska):

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=44.849997,20.476048&spn=0.011638,0.041113&z=16

Offline tempo

 • 7k
 • Posts: 3512
Re: Vic(evi)
« Reply #487 on: March 31, 2011, 11:48:11 PM »
meni se svidja :)


gdje je to tacno?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #488 on: April 01, 2011, 12:01:19 AM »
Kotezh, predjes iz BG pancevacki most prema (jelte) Pancevu, pa levo.

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5507
 • 144/233
Re: Vic(evi)
« Reply #489 on: April 01, 2011, 01:01:56 AM »
zrenjaninski put...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #490 on: April 03, 2011, 04:00:09 PM »
Bas je grozan,ali moram da priznam da sam se smejala  xrofl

Legnu navečer muž i žena u krevet.
Muž počne mešat' ženinu nogu i upita:
- Draga 'očemo li malo ... ?
- Ajme ljubavi oprosti, ali sutra iman zakazano u ginekologa, pa bi tribala ostat svježa i mirišljava.
Muž se, vidno razočaran, okrene na drugu stranu i zašuti.
Nije prošlo dugo, a on se ponovo okrene prema njoj i upita:
- A imaš li šta zakazano kod zubara?
 xfoht xrofl


Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #491 on: April 03, 2011, 04:10:15 PM »
ijaooooooo hahhahhahah pazite ovaj


- Šta kaže Godzila kad izadje iz Južne Morave?

- E, sve će ve izedem! xrofl :|

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #492 on: April 03, 2011, 04:16:45 PM »
iiii hihihihihi

 Dve plavuše kupuju karte u pozorištu.
'Za Hamleta?', pita blagajnica.
'Ma ne, za nas dve!'Društvo igra pogađanja osoba sa papirićem na čelu.
Plavuša ima papirić "Marilyn Monroe".

- "Imam li ja veze sa filmom?"
- "Da."
- "Jesam li plava?"
- "Da."
- "Jesam li ja Avatar?"

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #493 on: April 03, 2011, 04:21:11 PM »
(upsikicu se) xrofl


kako se zove medved koji zna kung fu?Griz Li

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Vic(evi)
« Reply #494 on: April 03, 2011, 04:31:24 PM »

 Dve plavuše kupuju karte u pozorištu.
'Za Hamleta?', pita blagajnica.
'Ma ne, za nas dve!'
 

Ovo je istina.  U lekarskoj cekaonici, stoji tabla-zahvalnica sa imenima pacijenata koji su preporucili mog doktora prijatelju/porodici/poznaniku.  Vidim ime K. Hamlet, kazem interesantno, pitam doktorovu asistentkinju (recepcionerku) ko je K. Hamlet.  Kaze, oh, you know her?  Kazem, ne, vise sam mislila...  Aaaaah, I know what you mean, from Macbeth.

 :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline baggio

 • 7k
 • Posts: 2596
Re: Vic(evi)
« Reply #495 on: April 04, 2011, 05:05:35 PM »
Vila reče bračnom paru:

"Za uzoran brak od 35 godina, ispunit ću vam svakom po jednu želju"
"Želim putovanje oko svijeta sa svojim najdražim mužićem"- reče žena.

Vila zamahnu svojim štapićem i abrakadabra - dvije karte se stvoriše u njenoj ruci. I dođe mužev red.
On razmisli na trenutak i reče:
"Dakle ovaj trenutak je vrlo romantičan, ali prilika kao ova se pruža samo jednom u životu. Dakle, žao mi je moja ljubavi, ali moja želja je da imam ženu 30 godina mlađu od sebe".
Žena je bila duboko razočarana, ali, želja je želja.
Vila zamahnu štapićem, i abrakadabra ..odjednom muž postade starac od 90 godina...

Pouka: Muškarci su možda pokvareni, ali vile su ipak...žene!
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #496 on: April 07, 2011, 03:59:20 PM »
Ne znam gde cu ovo, pa cu na viceve:

An elderly Georgian woman was scavenging for copper with a spade when she accidentally sliced through an underground cable and cut off internet services to nearly all of neighboring Armenia. The fibre-optic cable near Tiblisi, Georgia, supplies about 90% of Armenia's internet so the woman's unwitting sabotage had catastrophic consequences. Web users in the nation of 3.2 million people were left twiddling their thumbs for up to five hours. Large parts of Georgia and some areas of Azerbaijan were also affected. Dubbed 'the spade-hacker' by local media, the woman is being investigated on suspicion of damaging property. She faces up to three years in prison if charged and convicted

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Vic(evi)
« Reply #497 on: April 07, 2011, 04:09:30 PM »
Quote
scavenging for copper

Una faća, una rasa...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline E

 • 7k
 • Posts: 6996
Re: Vic(evi)
« Reply #498 on: April 11, 2011, 04:24:06 AM »
Eskim popunjava neki obrazac:
• Pol?
• Severni!


Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12169
  • hahahaha
Re: Vic(evi)
« Reply #499 on: April 14, 2011, 04:44:55 PM »